MENTENG MAHKOTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Menteng Mahkota. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 20:13 Zeer smaakvol en verzorgde maaltijd!
17 mei 2024 om 18:42 Lekkere hapjes en verse groenten
8 mei 2024 om 18:13 Het eten was weer heerlijk, het is altijd genieten! Bezorging op tijd en vriendelijk.
4 mei 2024 om 22:39 Super lekkere nasi rames en saté ayam
2 mei 2024 om 14:19 Het was heel lekker en warm en met de tracker kon ik precies zien hoe lang het nog ging duren voor het eten bij mij aankwam. Prima!
1 mei 2024 om 18:24 Heel veel rijst en groenten maar heel weinig vlees jammer
28 apr 2024 om 8:18 Het is nieuwbouw en de bezorger wist de weg niet. Maar, het eten was lekker. Alleen bij de saté zat een waterige pindasaus!
27 apr 2024 om 21:19 Lekker eten zou hier zeker vaker bestellen
20 apr 2024 om 22:15 Het viel ons zwaar tegen. Ook hadden wij gado gado besteld maar idd zonder pindasaus. Oke, maar aan heel de gado gado zat geen smaak. Je betaald er toch voor en smaakloze spercibonen kan ik zelf veel goedkoper maken. Jammer...
14 apr 2024 om 21:07 Erg lekker
13 apr 2024 om 21:08 Eten was erg lekker ...en en nog goed warm ook
7 apr 2024 om 20:05 We hebben zitten smulen,, voor herhaling vatbaar.